Dalakuben på Lokstallet

Dalakuben på Lokstallet

Händer på Lokstallet

Små och stora saker för andra att ta dela av.

Torsdag.

Loksstallsmedjan sommaren2017Posted by Malin E Thu, August 03, 2017 11:15:14
Hej på er!


Det är redan torsdag och det här är sista kolloveckan. Det är nu jag börjar förstå att det inte kommer några härliga kids och är här nästa vecka. Under nästa vecka kommer jag att sitta en del med dokumentation och utvärdering av kolloveckorna. Jag ska också försöka vara med på renoveringen av tvättrummet. :)Moa har suttit och pysslat med en sänghimmel av återbrukat material. Det är tänkt att den ska vara inne i tågvagnen som står i första skeppet här på Lokstallarna. Ena sidan av vagnen är tänkt att vara pysselhörna och ett rum för de kreativa. Den andra sidan ska vara ett rum där man kan gå undan och bara ta det lugnt, kanske läsa lite. :)Grabbarna flyttade ut skåp och andra saker från tågvagnen.


Ronja har infört en ny rutin för den här veckan. En dans! Vi försöker göra den varje dag och jag måste säga att det är en rolig grej. :)


Just nu sitter kidsen/ungdomarna och fikar. Jag försöker få lite jobb gjort samtidigt. :) Sen efter fikat ska Tage och Albin fortsätta inne i tågvagnen, få upp lite belysning under hyllorna som kommit upp idag. Moa och Ronja ska måla klart en bänk. Jag tänkte försöka fortsätta med dokumentationen samtidigt som jag springer lite emellan de andra aktiviteterna.


Ha en fortsatt fin torsdag i solen. :)


Spara