Dalakuben på Lokstallet

Dalakuben på Lokstallet

Händer på Lokstallet

Små och stora saker för andra att ta dela av.

2017-10-23

Projekt LokstallssmedjanPosted by Malin E Mon, October 23, 2017 10:39:54
Hej på er!
Ny vecka och nya möjligheter. Nu börjar vi närma oss slutet av oktober månad. Den här månaden har bjudit på några riktigt härliga och soliga höstdagar. Det har verkligen gjort gott för själen. :) Den här veckan lägger vi fokus på att iordningställa vår nya lokal i Borlänge. Precis, ni läste rätt! Dalakuben har nu även lokaler i Borlänge där vi kan erbjuda aktiviteter för Borlängeborna också. :) Det känns helt rätt då vi haft många aktiviteter i Borlänge, ett exempel är ju faktiskt sommarkollot vi hade i somras. Vi har även haft fler aktiviteter med olika samverkansparter i Borlänge. :)


Så nu på onsdag så har vi invigning av lokalen i Borlänge. :)Mina härliga kollegor är även ute och gör montagejobb åt ett företag den här veckan (de började faktiskt med detta redan förra veckan). De monterar armaturer och har inriktad språkträning för just detta arbete. Det är toppen att kunna integrera praktiskt arbete åt företag och samtidigt ha språkträning.

Lokstallarna kommer i alla fall alltid vara min favoritplats. Här väcks min kreativitet och mitt kreativa uttryckssätt är just fotografering. Så när jag behöver lite utlopp för min kreativa sida så tar jag mig en tur ute och fotograferar. Miljön både inomhus och utomhus är fantastisk.


Ha en fin måndag!
Spara