Dalakuben på Lokstallet

Dalakuben på Lokstallet

Händer på Lokstallet

Små och stora saker för andra att ta dela av.

2017-10-12

Projekt LokstallssmedjanPosted by Malin E Thu, October 12, 2017 09:58:16
Nu är Rotundan färdigmålad och det blev ett annat rum. Jag tycker att resultatet blev jättebra! Man får en helt annan känsla när man går in i rummet, en mer lugn och harmonisk känsla. Nu ska vi bara städa igenom rummet ordentligt, flytta tillbaka lite av möblemanget som stått ute i första skeppet under renoveringen och sen är det bara att njuta av rummet igen. Vi håller också på att titta på vilken sorts belysning vi ska ha i rummet.Den trasiga delen av väggen fick vara kvar och det tycker jag ger mer liv i rummet.
Jag måste säga att det är min favoritplats på hela Lokstallarna. Rotundan!

Är ni nyfikna på verksamheten som bedrivs på lokstallarna och vill höra mer om den, samt träffa människorna som arbetar här? Boka in ett studiebesök vetja! Har ni andra funderingar eller frågor så får ni gärna mejla mig på Malin@dalakuben.se


Jag och Amina kör språkträning varenda dag. Jag måste säga att det är något som jag verkligen tycker om, det här utbytet och den stund vi har tillsammans när vi sitter och pratar, skriver och läser. Ibland kan kommunikationen vara svår och vissa begrepp är svåra att förklara, men det är så fantastiskt att man kan göra sig förstådd genom kroppsspråk och föremål. Vi har väldigt roligt under tiden också, ibland blir det lite tokigt när vi läser och då tittar vi bara på varandra och skrattar! Jag får även lära mig lite arabiska, vilket jag tycker är både roligt och intressant, men framförallt användbart. :)

Nu ska jag fortsätta med lite andra arbetsuppgifter.
Hoppas ni får en fin torsdag och att ni inte blir allt för blöta i regnet.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.