Dalakuben på Lokstallet

Dalakuben på Lokstallet

Händer på Lokstallet

Små och stora saker för andra att ta dela av.

Besök på Främbyskolan

Projekt LokstallssmedjanPosted by Malin E Fri, January 19, 2018 11:50:11
Hallå! :)

I onsdags var delar ur Dalakubens arbetsstyrka tillsammans med Röda korset i Falun på Främbyskolan och höll i aktivitet. Röda korset berättade för 2 klasser från årskurs 6, en klass från Främbyskolan samt en besökande årskurs 6 från Växsjö, om verksamheten som Röda korset driver dels i världen men också här i Falun.


I bild ser ni Bassam och Omar. Bassam är med i första hjälpen- gruppen samt i Röda korsets styrelse i Falun . Omar är med i Röda korsets rekryteringsgrupp och ska kliva in i styrelsen i Falun.

Mohammad är som ni redan känner till anställd i Dalakuben samt frivillig inom Röda korset. Dalakuben hjälpte bland annat till med transport, fotografering samt filmning. Jag stod bakom kameran. :)

Efter att ordförande inom Röda korset - Urban Lindblom öppnat upp för samtal om Röda korset så berättade Bassam om Första hjälpen. Omar höll sedan i en trumcirkel-aktivitet som var väldigt uppskattad. Eleverna hängde snabbt på och skötte takten galant.


Det var ett energifyllt, trevligt och informativt möte med elever och lärare.


Trevlig helg! :)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.